NB III.: A hét első ellenfele a THSE Szabadkikötő

A 2023/24-es NB III-as bajnokság rajtja előtt még három edzőmérkőzés vár az Eger SE  csapatára. Kedden este 18 órától a THSE Szabadkikötő vendége lesznek. Az ellenfél az előző szezonban a BLSZ I. osztályában szerepelt. Nyolc győzelemmel, hét döntetlennel és tizenöt vereséggel a bajnokság 11 helyén végeztek. 

Céró Bálint vezetőedző: Ma már túl vagyunk a csapatedzésünkön. Holnap játszunk a Budapest I. osztályban szereplő Tintahalak Szabadkikötő gárdája ellen. Szerdán és csütörtökön újra csapatedzés vár a fiúkra, pénteken este pedig a Pénzügyőr együtteséhez látogatunk. Ezzel a felkészülésnek nagyjából a fizikai felkészítésének a végére érünk. A következő két hétben pedig csak taktikai hangolásokat fogunk végre hajtani. Az esetleges későbbi csatlakozókat igyekszünk a csapathoz beépíteni. A július 30-i rajtra pedig bízunk benne, hogy minden a tervek szerint fog alakulni.

A héten már a labdarbirtoklás részével foglalkozunk. Szeretnénk, hogy ha többet lenne nálunk a labda. Szeretnénk, hogy ha most már több időt tudnánk eltölteni az ellenfelek kapuja előtt. Hiszen az eddigi edzőmérkőzéseken mindig magasabban edzett csapatok ellen játszottunk és volt, hogy tudtunk labdát birtokolni, de többnyire a védekezésen volt a hangsúly. Most azért már szeretnénk, hogy a kapu előtt is többször felbukkanjunk. 

A héten a második ellenfél a Pénzügyőr csapata lesz. A találkozó 19 órakor kezdődik. 

Az edzőmérkőzések sorozatát pedig a Bicske ellen zárja az Eger július 22-én, szombaton. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?