Vármegye I.: Elkezdte a felkészült az Eger SE II.

Elkezdte a felkészülést az Eger SE második csapata a Heves vármegyei első osztályú-labdarúgó bajnokság 2023/24-es szezonjára. Az előző idényben a gárda a 9. helyen végzett 7 győzelemmel, 7 döntetlennel és 10 vereséggel. Július 10-én hétfőn pedig elindult a felkészülés Nagy Krisztián vezetőedző vezényletével a Felsővárosi Sporttelepen. 

Nagy Krisztián vezetőedző: Hétfőn elkezdtük a csapatedzéseket a kettes csapattal is. Sok kiadott futás volt, melyeket teljesítettek, gyakorlatilag már 3 hete mozgásban vannak a játékosok, így mondhatjuk, hogy egész jó állapotban tértek vissza.

A csapat kb 80 százaléka egyben marad, ami jó alapot adhat a megkezdett munka folytatására. Érkezőink ezen a szinten mindenképpen minőséget jelentenek, míg eddig meghatározó játékosaink közül 2 távozóról beszélhetünk: Lakó Zsolti családi elfoglaltságai miatt parkoló pályára teszi a nagypályás focit, illetve Halász Máté az NB III-as csapat helyett Egerszalókot választotta. Rajta kívül Fabók döntött még a váltás mellett, míg Terjék Dénes és Császár Dani tanulmányaik miatt Budapesten folytatják.

Új igazolásaink között említhetjük Kaszás Norbertet, aki nem csak játékosként, hanem asszisztensedzőként is segíti a munkánkat. Rajta kívül Szent-Ivány Szilárd érkezett a kapuba. Továbbá a saját utánpótlásból is érkeztek a Megye I. keretébe.

Edzőmeccs ellenfelek:

U19 Eger SE, Szirmabesenyő, Mezőkövesd U19, Mezőkeresztes, Ózd, Pásztó, Szent Pál akadémia

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?