NB III.: Döntetlen a DVSC második csapatával

Az Eger S ENB III.-as csapata ismét utazott a hétvégén. A DVSC második csapatának vendégei voltak szombaton délelőtt. Az első találat a 13. percben született, ekkor a debreceni Horváth-Gaudi volt eredményes, azonban a vendégek kapujába, így 1-0-ra az Eger vezetett. Majd egyenlítés is érkezett Nwachukwu révén. Fordulás után már nem esett találat, így 1-1-es döntetlen született Debrecenben.

https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27256/4/1839224.html

Lázok János vezetőedző értékelése: A mérkőzést két részre kell osztanom, első és második. Az első félidővel sem voltam különösen elégedett, de ott több mindent lehetett abból látni, amit legyakoroltunk a héten. Azt gondolom, hogy voltak is nagy helyzeteink, amit vagy kihagytunk vagy kivédett a kapus. Minimum egyet, de inkább kettőt kellene berúgni ezek közül. Hiába állítottak ki egy játékost az ellenféltől, nem látszódott. Kell egy kis türelem mindenki részéről. A játékosoknak át kell azt érezniük, hogy itt vért kell, hogy igyanak egy mérkőzés előtt. Úgy kell felmenni a pályára, hogy kihajtod az utolsó leheletedet is. Benne kell, hogy legyen az a játékosokban ez a gyilkos ösztön, hogy győzni akarnak. 

A folytatásban Magyar Kup mérkőzés következik az Eger számára. Augusztus 26-án, szombaton a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei első osztályú bajnokságban szereplő Tarpa vendége lesz a csapat.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?