U12: Felkészülési torna és gólkirályi cím

Augusztus 16-án, szerdán Felkészülési Mini Tornán vett részt az Eger SE U12-es csapata. Majd a gárda a többi egri csapat mellett augusztus 19-én nem hagyta ki a Szent István napi tornát. 

Káplár Tamás vezetőedző értékelése: Múcsonyon egy mini torna keretein belül játszott mérkőzéseket az ESE U12-es csapata. A hazai gárda után az SBTC volt az ellenfél. A mérkőzések 2×20 percesek voltak, így összességében 80 percnyi játékidőt töltöttek a gyerekek a pályán.

Az első mérkőzés alkalmával a három védős rendszerben még mindig nem érezték jól magukat a gyerekek, már az első félidőben kialakult a 3-1-es végeredmény. A második félidőben már 4-3-1-es felállásban álltunk fel. Ezt követően sokkal jobban működtek a labdakihozatalok és a letámadások is.

Ezzel a felállási formával folytattuk a második mérkőzésen is, amelynek meg is lett az eredménye. Az ellenfél labdakihozatalaira gyorsan reagáltunk, hibára kényszerítve őket. A játék képe is sokkal meggyőzőbb volt. Legalább ilyen játékot várok a gyerekektől a jövőben.

Káplár Tamás vezetőedző értékelte a Szent István napi tornát is.

A hétközi mérkőzést követően ezúttal is a négy védős rendszerben léptünk pályára a soron következő ellenfelek ellen. Minden találkozón mezőnyfölényben játszottunk, nem sok esélyt adva az ellenfeleknek.

A körülményekhez képest jól teljesítettünk, sok labdát szereztünk a támadó zónában, amelyekből veszélyesek is tudtunk lenni. Védekezésben egységesek voltunk, sokszor megjelent a héten gyakorolt egyéni védekezési technika, az ellenfél lassítása, mely a visszarendeződő védelemnek köszönhetően elérte célját. Külön pozitívum, hogy a 6 mérkőzés alatt mindössze 1 gólt kaptunk, 11 találat ellenében. 

A torna gólkirálya Horváth Ádám lett. Gratulálunk Ádi!

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?