U12: Győzelemmel kezdődött a csapat számára a szezon

Az elmúlt vasárnap az Eger SE U12-es csapata számára is elkezdődött a 2023-24-es szezon az MLSZ Országos Észak-Kelet csoportban. A gárda a Mezőkövesd vendége volt, ahol Horváth góljával a 3. percben megszerezte a vezetést az Eger, azonban nem sokkal később érkezett az egyenlítés és a vezetést is megszerezte a hazai együttes. A 49.percben pedig ismét döntetlent mutatott az eredményjelző, majd még kétszer voltak sikeresek az egri fiúk, így 4-2-re nyertek. Egri gólok: Horváth, Kovács, Harangozó, Mirkóczki.  https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27840/1/1870803.html

Káplár Tamás vezetőedző értékelése: Mindent figyelembe véve a pályán mutatott játékban bőven voltak kivetnivalók, annak ellenére hogy a gyerekek igenis próbálkoztak megvalósítani az elképzeléseket, és a gyakorolt játékhelyzeteket. A csúszós pályának a számlájára írhatjuk a rengeteg technikai hibát, amelyek főként az első érintéseknél és az átadásoknál jelentek meg. Azonban alapvetően a gyerekek elképzeléseivel nem voltak nagy gondok.

Bár a következő fordulókban keményebb ellenfelekkel lépünk pályára, bízom benne hogy mi is sokkal jobb és bátrabb játékkal fogunk tudni előállni. Ezúttal is voltak megsüvegelendő teljesítmények, viszont néhány játékos teljesítménye sajnos nem érte el a tőle várható szintet. Összességében örülünk a sikernek, és a pályán látottakat szem előtt tartva dolgozzunk tovább!

A bajnokság következő mérkőzésén a DEAC vendége lesz a gárda szeptember 16-án, szombaton 10 órától. Előtte azonban Olaszországba utazik a csapat egy nemzetközi tornára szeptember 9-én és 10-én. 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?