DEAC  – EGER SE

Az Eger SE U12-es csapata az elmúlt szombaton a DEAC vendége volt. Négy találat született a mérkőzésen. Három a hazaiak kapujába. Elsőként Mirkóczki volt eredményes, majd kétszer K. Tóth, a debrecenieknél pedig Giczei találat be az egriek hálójába. Így 3-1-re győzött az Eger. https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27840/3/1870809.html

Káplár Tamás vezetőedző értékelése: Az olaszországi kiruccanást követően kissé szétszórtan, fáradtan folytattuk a hetet. A soron következő bajnoki mérkőzésre azonban sikerült összeszedniük magukat a gyerekeknek, és alkalmanként tetszetős játékkal fölülmúlniuk ellenfelünket. http://egerse.com/2023/09/19/u12-ilyen-volt-olaszorszagban/

A mérkőzést az egri gyerekek kezdték jobban, több támadás sikerült kapura lövéssel befejezni, melynek következtében meg is született a vezető találat. Ezt követően egyre inkább kiegyenlítődött a mérkőzés, mindkét csapatnak voltak helyzetei, de a gólokat a találkozó második felére hagyták a gyerekek. A debreceni egyenlítést követően K. Tóth Ádám vette kezébe az irányítást és két félpályás góllal állította be a végeredményt.

Néhány helyezkedési hibát leszámítva nagyon kreatív, magabiztos játékot mutattak az egriek. A labdakihozatalaink főként széleken valósultak meg, a debreceni csapat felállása végett. Itt tudtunk a leggyorsabban az ellenfél védővonalai mögé kerülni.

Az egész csapattal elégedett lehettem, de külön dicséret jár K. Tóth Ádámnak a mérkőzésen nyújtott aktív játékáért, Lőrincz Zéténynek a folyamatos magabiztos és masszív védekezéséért, valamint a támadójátékban aktív és kreatív játékosoknak!

A következő mérkőzésen az Eger SE a DVTK együttesét fogadja szeptember 24-én, vasárnap 10 órától.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?