NB II. Egy pont a DEAC otthonából

Egy pontot hozott el az Eger SE NB III-as csapata idegenből. Vasárnap délelőtt a DEAC vendége volt a gárda. Az első félidő nem hozott találatot egyik együttesnek sem, majd fordulás után is egészen a 87. percig kellett várni. Ekkor a hazai csapat részéről Virág volt sikeres. Végül azonban a Vajda a 94. percben kiegyenlített, így 1-1-es egál született Debrecenben. A mérkőzés jegyzőkönyve ITT érhető el.

Lázok János vezetőedző értékelése: Amióta itt vagyok most játszottunk a leggyengébben. Lehet rosszul játszani, de amit én nagyon-nagyon figyelek azok a testbeszédek. A fiatalokhoz szólnék most. Hogy ha magasabb szinten szeretnének játszani, akkor itt kell jól játszani, itt kell megmutatni, hogy merek futballozni, megcsinálom azt, amit edzésen. Ha itt nem megy, nem jó a játék jön majd egy csere és megy egyre lejjebb. Hiába gondolja valaki, hogy egy tehetséges játékos, mennek el a meccsek. Egyszerűen egy 35, 37 éves játékosnak kell pontrúgásból valahogy betalálnia. Teljesen veszélytelenek vagyunk előre. Azon leszünk, hogy a fiatalokkal megértessük, hogy egyszerűen több kell! Sokkal több kell tőlük is. Egy pontot szereztünk, de abszolút nem vagyok elégedett. Megyünk, dolgozunk tovább és remélem átlépjük a saját árnyékunkat. 

A bajnokság következő mérkőzésén a Sényő gárdáját látja vendégül az Eger. Október 29-én már 13 órától játszik egymás ellen a két gárda.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?