Női kispályás: Továbbra is harcban van egy fényes medálért a csapat

Az Eger SE felnőt női csapata, mint ahogy korábban is írtuk szerepel a Női kispályás bajnokságban. Az elmúlt vasárnap két mérkőzést játszotta le a lányok. Az elsőn a Dorogháza ellen sikerült nyerniük, majd a második találkozón az SBTC II. is sikerült felül múlniuk. A gárda jelenleg a 2. helyen áll, három ponttal lemaradva az első helytől, azonban az egriek egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.  Az Eger SE mérkőzései ITT elérhetőek. 

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése: Ismét remek hangulatú napon vagyunk túl a csajokkal. A lányok jól játszottak, eredményesek is voltak és továbbra is harcban vannak egy fényes medálért. Annak is külön örülök, hogy az eddigi öt mérkőzésen mindösszesen egy gólt kaptunk. A lényeg a sok mosoly volt az elmúlt fordulóban is, amit megkaptam!

A mérkőzésen bemutatkozott Csengeri Lili is, aki fiatal kora ellenére szerepel a csapatban. A játékost hamarosan bemutatjuk. 

A bajnokság következő fordulóját november 5-én rendezik meg. Akkor a Szendehely, az SBTC II. és a Talent 2019 SE gárdájával játszanak az egri lányok. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?