Női NB II.: Még három mérkőzés van hátra az őszből

Az utolsó előtti hazai mérkőzésére készült az héten az Eger SE NB II.-es női csapata. A vendég a Lőrinci Kitartás SE gárdája lesz a Felsővárosi Sporttelepen. Az együttes jelenleg egy ponttal előzi csak meg az egri lányokat. 

A találkozó 18 órakor kezdődik.

Varga Janka játékos: Szombaton otthonunkban fogadjuk a Lőrinci Kitartás csapatát és remélhetőleg egy jó meccset fogunk játszani. Az utóbbi két találkozó nem úgy sikerült ahogy azt a gárda szerette volna, viszont egy remek lehetőséget látunk arra, hogy ezt javítva 3 ponttal haladjunk tovább a tabellán. Számunkra minden meccs egy lehetőség arra, hogy magunkból a maximumot kihozva, egymást támogatva a csapatot előre lendítsük.

Dr. Borosi Dorina játékos: Az előző két mérkőzésen a játékunk nem volt az igazi. Ezen mindenképp szeretnénk javítani. A hétvégén a győzelem a cél, de ehhez az is szükséges, hogy mindenki akarja a győzelmet és 100%-ot nyújtson a pályán. Ha ezek nem maradnak el, akkor egy jó mérkőzést tudunk majd játszani.

Az Eger SE NB II.-es női csapatára a most hétvégi mérkőzésen kívül még két mérkőzés vár a szezon őszi felében. November 12-én a Budapest Honvéd vendégei lesznek, 18-án pedig Szolnok együttesét fogadják a lányok. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?