Vármegye I.: ,,Szeretnék ponttal-pontokkal, pár rúgott góllal hazatérni Egerbe!ˇ”

Az utolsó előtti idegenbeli mérkőzésére készült a héten az Eger SE második gárdája. A Heves vármegyei első osztályú bajnokság 11. fordulójában a Heréd vendége lesz. A házigazda jelenleg az 5. helyen áll 5 győzelemmel, 1 döntetlennel és 3 vereséggel. Az egriek a 10. helyen állnak. A találkozó 13 óra 30 perckor kezdődik a Markó Ferenc Sporttelep pályáján.

Seres Bence játékos: Heréd, az a csapat ahonnan sosem könnyű elhozni a pontokat, de úgy gondolom most jött el az ideje annak, hogy borítsuk a papírformát és pontokban is megmutassuk, mennyire jó csapat vagyunk. Most sem lesz teljes a keretünk, de semmiféle aggodalmam nincs, mert az edzőink mindig megtalálják azokat a fiatal, tehetséges játékosokat, akik felnőtt szinten is bizonyítani tudnak hétről hétre. Úgy gondolom, megfelelő hozzáállással és egy jó helyzetkihasználással meg tudjuk nyerni a meccset, én maximálisan bízom a csapatunkban és szeretnék ponttal-pontokkal, és akár pár rúgott góllal hazatérni Egerbe!

Terjék Dénes játékos: Úgy gondolom, hogy a lehetőségeink megvannak minden egyes hétvégén a kérdés csak az, hogy mikor fogunk már végre ezekkel a lehetőségekkel élni. Ez a hétvége egy újabb alkalom a bizonyításra, hogy igen is el tudjuk hozni a 3 pontot!

Az Eger SE II. gárdája a Heréd után november 11-én a Füzesabonyt fogadja, 18-án pedig Besenyőtelek vendég lesz, ezzel ér véget számukra az szezon őszi fele. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?