U12: Három győzelem a futsal bajnokság első fordulójában

U12-es korosztályú csapatunk a kellemes összekötötte a hasznossal, hiszen a foci mellett az évzárót is megtartották.
A csapat az idősebbek között, azaz az U13-as bajnokságban szerepel a télen!
A mögöttünk hagyott hétvégén Kompoltra voltak hivatalosak, ahol a HATVAN, a MÁTRAI és a GYÖNGYÖS csapatát múlták felül. A részletes jegyzőkönyvek megtekinthetőek az ellenfelünkre kattintva!

A derbik érdekessége, hogy a gólgyártást a mérkőzések elején Mirkóczki Nimród kezdte minden esetben, azonban a legeredményesebb játékosunk Horváth Ádám lett.

Káplár Tamás vezetőedző értékelése:
“A szezont a Heves megyei futsal sorozat első fordulójával zártuk, amelyet a korosztály évzárójóval kötöttünk össze. A napot Kompolton kezdtük, ahol három futsal mérkőzésen léptünk pályára. A versenykiírás lehetőségeihez mérten teljes létszámmal, 14 fővel léptünk pályára, akiket az éppen sérült játékosok bíztattak a lelátóról. Kiváló lehetőség volt a csapatépítésre, és emellett sikerült nagyon jó mérkőzéseket játszanunk az ellenfeleinkkel. Minden szempontból pozitívan értékeltük a délelőttöt, hiszen csapat szinten sikerült kiválóan teljesítenie a gyerekeknek. Ezt követően az Északi Sporttelepen folytatódott az évzáró, ahol egy közös pizzázást követően kapták meg a gyerekek az apró ajándékukat. Ezt követően pár órát töltöttek még együtt a gyerekek, ahol kicsit valóban gyereknek érezhették magukat és közösen szórakozhattak. Összességében jó élményekkel zártuk az évet, bízunk benne hogy januártól is ezzel a lendülettel folytatjuk a munkát!”

Vélemény, hozzászólás?