Az átigazolási szezonhoz és az év végéhez közeledve mindig izgalmas téma a játékosok klubváltása!
Mi kicsit szakítva a szokásokkal, ezúttal a tőlünk távozókat vettük górcső alá!

Minden játékos, aki Eger szerelésben valaha pályára lépett, edzett fontos nekünk, ezért a szakmai vezetés folyamatosan ellenőrzi az összes játékost, aki nálunk játszott így a Szakmai Testület tisztában van mindenki pályafutásával, de az érdeklődők, szurkolók talán nem ennyire részletesen követi őket!

Tekintettel arra, hogy klubunkban sok transzfer zajlik, így első körben a 2023 nyarán távozókat néztük meg, hogy hova igazoltak és miképpen tudtak teljesíteni!
A tőlünk távozó játékosok közül 9 játékos akadémiára, míg 8 játékos felnőtt NB3-ba igazolt (ők láthatóak kiemelt képeinken), további 2 játékos pedig Tehetségközpontba távozott.
Kellemes böngészést!

A legfiatalabbtól haladunk a legrutinosabb felé!

SZEMÁN BÁLINT, 11 ÉVES:
A játékos nálunk kezdte pályafutását és hat évet töltött nálunk. Nyáron a nyíregyházi illetőségű Filo SE-hez távozott, ahol a vármegyei U13-as bajnokságban 7 alkalommal lépett pályára kezdőként.

BAJZÁT BÁLINT, 11 ÉVES:
Bálint egy év után távozott a tehetségközpont besorolású Mezőkövesd-Zsóry csapatához, ahol az országos U12-es csapatban meghatározó játékos, egy alkalom kivételével folyamatosan kezdőként lépett pályára.

NYOLCAS BENE, 13 ÉVES:
Nyári átigazolás előtt csak klubunkban lépett pályára, ahol 6 évet töltött el, melyek során 64 találkozón szerepelt. Az MTK akadémiai csapatához kerülve, az U14-et vezető együttesben 12 alkalommal volt keretben, melyből kétszer kezdőként szerepelt.

KOVÁCS ÁRON, 13 ÉVES:
Pályafutását nálunk kezdte és 7,5 év után döntött a váltás mellett. Az akadémia DVTK-hoz történő nyári átigazolása előtt 82 alkalommal kapott szerepet bajnoki mérkőzéseken Egerben és 55 gólt szerzett. A Diósgyőr U14-es együttesében 9 alkalommal lépett pályára, melyből kétszer kezdőként.

FARKAS DÁNIEL, 13 ÉVES:
Szintén csak nálunk focizott eddig, ami 6,5 egri évben köszönt vissza. Ebbe 63 bajnoki és 34 gól “fért bele”. Az akadémiai DVTK-hoz igazolva a kiemelt U14-ben négyszer kapott szerepet.

KOVÁCS MÁTYÁS, 13 ÉVES:
Hat év után távozott klubunktól, miután nyáron az akadémiai DVTK csapatához igazolt. 62 alkalommal állt az egri korosztályos kapuban. A miskolci együttesben a kiemelt U14-es bajnokságban 10 alkalommal volt mérkőzéskeretben és hétszer pályára is lépett. Mindezek mellett egy alkalommal az idősebbek között is lehetőséget kapott.

SZEMES LEVENTE, 13 ÉVES:
Öt évet töltött Egerben és 58 bajnokin szerepelt. Nyáron szintén a DVTK-hoz érkezett, ahol a Kiemelt U14-ben mind a 12 mérkőzésen kezdőként lépett pályára.

ÉRSEK ESZTER, 14 ÉVES:
Két évet volt klubunkban ahol 47 korosztályos bajnokin 106 (!!!) találatot ért el. Nyáron az akadémiai besorolású Puskás Akadémiához került ahol meghatározónak számít, hiszen a Kiemelt U15-ben kilenc mérkőzésen 5 gólt szerzett, de pályára lépett az U17-es csapatban is. Mindezek mellett a korosztályos válogatottnak is tagja.

TYUKODI KRISZTINA, 14 ÉVES:
A fiatal játékos egy év után távozott tőlünk az akadémiai bajnokságban szereplő DVTK-hoz, ahol 10 alkalommal kezdőként lépett pályára a Kiemelt U15-ös bajnokságban.

LÁSZLÓ SOMA, 15 ÉVES:
Soma szinte egész pályafutását nálunk teljesített majd 8,5 év után távozott. Klubunkban 99 korosztályos bajnokin 20 gólt szerzett, majd az akadémiai DVTK csapatához távozott, ahol az U16-os együttesben 11 alkalommal volt mérkőzés keretben, amiből 9 alkalommal kezdőként futott a pályára.

BERENCSI BERNADETT, 16 ÉVES:
“Berni” nálunk kezdte pályafutását és 6 évet töltött nálunk. Az eltelt évek során 54 korosztályos bajnoki szerepelt és 145 (!!!) gólt termelt és fiatal kora ellenére 2 NB2-es bajnokin is játszott. Nyáron a Puskás Akadémiához távozott, ahol U17-es csapatban öt alkalommal volt keretben (négyszer kezdett) és három gólt szerzett, valamint négyszer az U19-ben is pályára lépett csereként. A korosztályos válogatott tagja maradt távozását követően is.

VÖRÖS TIBOR, 16 ÉVES:
A játékos egy év alatt három bajnokin lépett pályára klubunkban. Nyáron a Tehetségközpont Hatvan csapatába igazolt, ahol az U17-es bajnokságot vezető csapat minden mérkőzésén kezdőként lépett pályára.

HALÁSZ MÁTÉ, 18 ÉVES:
Máté öt évet töltött nálunk, ezen idő alatt a különböző korosztályos bajnokikon 85 alkalommal lépett pályára és 18 gólt szerzett. A megyei első osztályú csapatunkban 15 alkalommal volt a gyepen és egy alkalommal az NB3-ban is kerettag volt. Nyár óta a szintén vármegyei első osztályú Egerszalókban szerepel, ahol 12-szer lépett pályára kezdőként, de mellette hat alkalommal az U19-ben is kezdett.

KOVÁCS ÁBEL, 18 ÉVES:
Ábel 7 évet volt klubunkban. Ennyi idő alatt a korosztályos együttesekben 173 alkalommal volt a pályán, mindemellett 7 alkalommal a megyei első osztályú csapatban is szerepelt. Jelenleg a vármegyei első osztályú Besenyőtelek játékosa, ahol az összes bajnokin kezdőként lépett pályára.

LAKI BENCE, 18 ÉVES:
Bence nálunk kezdte pályafutását és 7,5 év után távozott a vármegyei első osztályú Gyöngyöshalászhoz, ahol egy kupa mérkőzésen lépett mindösszesen pályára. Klubunkban 147 korosztályos bajnokin lépett pályára és 3 alkalommal a megyei első osztályban is szerepelt.

TÖRÖK JONATÁN, 18 ÉVES:
A játékos 5,5 év után távozott klubunktól, ahol a különböző korosztályos csaptokban 77 alkalommal szerepelt. Jelenleg a vármegyei másodosztályú Egerszólát csapatában hét alkalommal csereként szerepelt.

BURGER BOTOND, 18 ÉVES:
Egy évet töltött klubunkban, mely során 25 NB3-as, 2 megyei első osztályú és 1 U19-es bajnokin szerepelt. A szintén NB3-as Iváncsához igazolt, ahol négyszer csereként lépett pályára (további 13 alkalommal a kispadon volt) és három mérkőzést az U19-ben is játszott.

VATTAY MÁRTON, 18 ÉVES:
Fél évet töltött nálunk, amely során 16-szor az NB3ban, míg 1-szer a megye egyben lépett pályára. Nyáron a szintén NB3-as Putnokra távozott, ahol a bajnokságot vezető együttes alapembere hiszen 15 alkalommal kezdőként lépett pályára.

VENDEL MARCELL, 19 ÉVES:
A játékos 2,5 évig erősítette klubunkat, ahol 49 korosztályos mérkőzésen lépett fűre. Jelenleg a vármegyei másodosztályú Mátrai SE U19-es korosztályú csapatában számít alapembernek.

SZLOBODA ÁDÁM, 19 ÉVES:
Egy évet töltött klubunkban a DVTK-tól érkező támadó, ezen időszak alatt 5 alkalommal kapott szerepet a megyei első osztályú csapatunkban. Nyáron a vármegyei első osztályban szereplő Hidasnémetihez távozott, ahol ötször lépett pályára – minden alkalommal csereként.

CSÁSZÁR DÁNIEL, 20 ÉVES:
“Kepa” egész pályafutását, azaz összesen 11,5 évet töltött Egerben (ebből fél év Egri FC, majd 2,5 év Sportcentrum). 111 korosztályos mérkőzésen állt kapuban, melyek mellett 40 alkalommal a megyei első osztályban is a pályán volt. 15 alkalommal NB3-as kerettag volt, de pályára nem lépett. Nyáron tanulmányai miatt a Fővárosi Vízművek BLSZ I. osztályú csapatához igazolt, ahol kétszer csereként lépett pályára, többi alkalommal keretben volt.

BERKI PÉTER, 20 ÉVES:
A DVTK-től érkező támadó majdnem két évet játszott klubunkban, ahol 46 NB3-as mérkőzésen 2 gólt, 13 megyei első osztályú bajnokin 7 gólt, valamint 5 U19-es derbin 6 találatot szerzett. Nyártól a szintén vármegyei első osztályú Füzesabony csapatában 12 találkozón 6 gólt szerzett.

DOBLER SZABOLCS, 20 ÉVES:
A fiatal játékos egy év alatt 20 NB3-as és 8 megye egyes bajnokin kapott lehetőséget klubunkban. Nyáron Szolnokra igazolt, ahol az NB3-as csapatban háromszor lépett pályára csereként, majd újabb átigazolást követően a Vármegyei harmadosztályú bajnokságban szereplő Szolnok Fanaticban nyolc bajnokin négy gólt ért el.

FABÓK DÁNIEL, 20 ÉVES:
2022 nyarán igazolt klubunkhoz, ahol a megyei első osztályú csapatban eltöltött egy év és 22 bajnoki után, a szintén megyei bajnokságban szereplő Egerszalókhoz igazolt – itt 5 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, viszont csak egyszer volt kezdő.

JÓZSA MARCELL, 21 ÉVES:
Szintén 2022 nyarán igazolt klubunkhoz, ahol a harmadosztályú gárdában szerepelt, majd a nyáron a szintén NB3-as Dabashoz távozott, ahol meghatározó játékosként mind a 16 bajnokin kezdőként lépett pályára.

HADNAGY BENCE, 22 ÉVES:
A játékos a nálunk töltött három éve alatt 28 megyei első osztályú és 63 NB3-as bajnokin képviselte a várost. A szintén NB3-as Füzesgyarmathoz távozott, ahol sajnos egy bajnokin tudott pályára lépni sérülés miatt.

SZIKORA DÁNIEL, 22 ÉVES:
Mindössze fél évet töltött klubunkban, ahol 9 megyei első osztályú bajnokin két gólt szerzett. Jelenleg a vármegyei első osztályú Egerszalók játékosa, ahol háromszor kezdett négyszer pedig csereként lépett pályára.

CSUTORA MIHÁLY, 23 ÉVES:
Fél évet töltött Egerben és 4 alkalommal szerepelt az NB3-as együttesben. Nyáron a vármegyei első osztályú Hidasnémeti csapatához távozott, ahol 11-szer szerepelt.

SZALAY ALEX, 25 ÉVES:
A Salgótarjánból érkező kapus a nálunk töltött egy éve alatt 33 alkalommal állt a kapuban (mellette mindössze ötször volt csere). Nyáron a szintén NB3-as REAC-hoz igazolt, ahol 10 alkalommal volt keretben, de csak kétszer kezdett.

FÉNYES SZABOLCS, 28 ÉVES:
A játékos 4,5 év budaörsi szereplés után igazolt klubunkhoz, ahol egy évet töltött majd korábbi klubjához tért vissza, ahol az ősszel 16 bajnoki lépett pályára az NB3-ban.

TÓTH LÁSZLÓ, 28 ÉVES:
Fél év alatt 20 NB3-as bajnokin 5 gólt ért el, majd nyáron a szintén harmadosztályú Doroghoz igazolt, ahol 14-szer lépett pályára és 8 alkalommal köszönt be az ellenfeleknek.

SÓSKUTI BALÁZS, 29 ÉVES:
Egy évet töltött a megyei első osztályú csapatunkban, ahol 17 alkalommal lépett pályára kezdőként. Edzőnk a DVTK akadémiára került, így csapatot is váltott a nyáron. A miskolci vármegyei első osztályú MVSC csapatában nyolc alkalommal kezdőként szerepelt.

ABLONCZY GERJÉN, 30 ÉVES:
Fél évet töltött NB3-as csapatunkban, ahol 14 bajnokin lépett pályára, mielőtt nyáron a vármegyei első osztályú Vecséshez igazolt – ott azonban még nem lépett pályára.

BALOGH SZILVIA, 30 ÉVES:
Egy év alatt 2 NB2-es mérkőzésen lépett pályára, majd nyáron a vármegyei bajnokságban szereplő Tiszaújvárosba igazolt, ahol eddig hat bajnokin kapott lehetőséget.

LEHÓCZKY ZSOLT, 34 ÉVES:
“Lehó” 9 év után távozott klubunktól (ebből 2 év a jogelőd Sportcentrumban), de azt megelőzően 5,5 évet töltött Egerben (2,5 év Sportiskola és 3 év Egri FC), így összesen 14,5 év Egerhez köthető pályafutásából amelybe 7 NB3-as bajnoki fért bele (még 2007-2008-ból). Nyári távozása előtti kilenc évben 135 felnőtt bajnokin (megyei egy és megyei kettő) lépett pályára. Jelenleg a vármegyei harmadosztályú Felsőtárkány meghatározó játékosa.

KALÓZ ZSUZSANNA, 34 ÉVES:
Másfél évet töltött Egerben mely során 22 NB2-es bajnokin szerepelt. Nyáron a keresztpályás bajnokságban szereplő Tiszafüredhez igazolt, ahol 6 meccsen 3 gólt szerzett.

NAGYLAKI DÁVID, 34 ÉVES:
Szintén 9 évet töltött klubunkban (két év szintén “Sportcentrumos”), ahol 173 felnőtt mérkőzésen szerepelt (megyei első-, és másodosztály). Nyáron a vármegyei harmadosztályú Felsőtárkányhoz igazolt, ahol mind a 10 bajnokiján kezdőként lépett pályára.

SIMON ATTILA, 40 ÉVES:
A korábbi NB1-es gólkirály a tavalyi szezonban erősítette együttesünket amikor 25 NB3-as bajnokin 15 gólt szerzett, majd nyáron a vármegyei első osztályú Dunavarsányba igazolt, ahol 14 mérkőzésen 5 találatot ért el.

NAGY ZITA, 44 ÉVES:
Egy év alatt 17 NB2-es bajnokin lépett pályára kezdőként. Nyáron a keresztpályás bajnokságban szereplő Tiszaföldvárhoz igazolt, ahol 7 mérkőzésen kezdett, melyeken 5 gólt ért el.

Minden játékosnak köszönjük, amit Egerért tett, további sok sikert kívánunk nekik!

Vélemény, hozzászólás?