LU14: Fiúk között futsaloztunk

Leány U14-es korosztályú együttesünk sem csak otthon üldögél az új évben. Hevesen volt jelenése, ahol a vármegyei futsal sorozatban fiú csapatok ellen játszottak.

Ellenfeleink közül a Heves és a Tiszai elleni mérkőzéseket megnyerték a csajok, míg a Poroszló ellen egy izgalmas derbin egy góllal maradtak alul. A részletes jegyzőkönyv elérése érdekében rá kell kattintani ellenfelünk nevére.

Csapatunk a fiúk ellen a három mérkőzésen 10 (!!!) gólt szerzett. Izgalmasnak tűnne a kérdés, hogy ki érte el a legtöbb egri gólt, számszerint nyolcat – de valószínűleg, aki követi klubunk életét az tisztában van vele, hogy ismét Csengeri Lili villant, aki ezzel vezeti a csoport góllövőlistáját.
Azonban hiba lenne csak Lilit dicsérni, hiszen az egész csapat nagyszerűen játszott!

Szivósné Bozsó Renáta vezetőedző értékelése:
“A 2010-2011-es lányokat neveztük be az U13-as futsal fiú bajnokságba. Célunk, hogy a lányok minél több meccset játszanak és sebességben, erőben jó ellenfelekkel találkozzunk fejlődésük érdekében. Három mérkőzés várt ránk, a kezdeti megilletődés után – ahol a Heves 2-0-ra elhúzott -, három szép góllal sikerült megnyernünk a találkozót. A következő erőpróba a Poroszló volt, akik 3-2-re sajnos felülmúltak bennünket. Pihenő nélkül álltunk is fel az utolsó összecsapásra, ahol a Tiszai Sportcentrum nagyon szimpatikus “fiait” sikerült 5-1 arányban legyőzni. Összeségében a játékkal, hozzáállással megvagyok elégedve, hiányosságainkat a következő fordulóra próbáljuk kiküszöbölni. Szép volt csajok!”

A kis hölgyek 2024.01.21-én Kompolton lépnek legközelebb pályára.

Vélemény, hozzászólás?