U12: Felkészülési mérkőzésen siker

U12-es korosztályú együttesünk a Felsővárosi Sporttelepen fogadta a Hatvan U13-as korosztályú csapatát felkészülési mérkőzés keretében és végül 3:1 arányú sikert aratott!

A legutóbbi felkészülési mérkőzésünkhöz hasonlóan ezúttal is sikerült mezőnyfölényt kialakítanunk, és helyzeteket kidolgoznunk. A gyöngyösi mérkőzéshez képest, talán az eső miatt is, ezúttal sokkal több hiba csúszott az utolsó passzokba, így kevesebb gólhelyzetet tudtunk kialakítani. Ennek ellenére végig a mi akaratunk szerint zajlott a mérkőzés, nagyon sok egyéni kiemelkedő megoldással.

Káplár Tamás vezetőedző értékelése:
“Attól jó egy csapat, hogy mindenki képes kiemelkedőt nyújtani,  ezzel kompenzálva azt, amikor másnak annyira nem jönnek össze a dolgok. A védelem ma nagyon szépen játszott  Barta Mikivel és Janik Bencével középen, illetve a két szélen egyaránt magas szinten focizó Tanárki-Fülöp Pannával és Tóth Péterrel. A középpályán is sok jó teljesítményt láttunk, kreatív megoldásokkal. K. Tóth Ádám két találata a legjobbkor jött, sokkal nyugodtabban tudtunk utána futballozni. Nem szeretnék mindenkit név szerint kiemelni, de Tózsa Botond és Horváth Ádám nevét is meg kell említsem, mert fiatalabbként remekül játszottak mindketten. Az ellenfél bár U13-as csapat, de sok 2012-es játékos is olt köztük. Mind emellett abszolút hasznosan telt a ma nap.”

Vélemény, hozzászólás?