U19: Ezúttal a Jászberényt múltuk felül

U19-es korosztályú eggyüttesünknek az elmúlt hétvégén elkezdődött a bajnokság, ami már a második tavaszi mérkőzéssel folytatódott szerdán.

A Heves csapata után, ezúttal a Jászberény gárdáját múlták felül a fiúk. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el!

A mérkőzésről elmondható, hogy a srácok végig irányították azt és teljesen jogosan tartották itthon a három pontot, mégha az utolsó utáni pillanatokban a vendégek tudtak is szépíteni!

Góljainkon Németh Boldizsár és Káli Martin osztozkodtak.

Gyetván Krisztián vezetőedző értékelése:
“A keretben ezúttal is négy U16-os játékos kapott lehetőséget. A srácok nagy elánnal, de rengeteg hibával álltak bele a mérkőzésbe. Az ellenfelet a kapujuk elé szorítva hatalmas mezőnyfölényben voltunk, ott viszont rendre rossz döntéseket hoztunk. A második félidő még az elsőnél is szörnyűbb volt helyzetkihasználás terén, ugyanis ötször sikerült a kapusra vezetni a labdát amiből nem tudtunk gólt szerezni!!  A győzelem teljes mértékben megérdemelt, gratulálok az ellenfél kapusának, aki a mezőny legjobbja volt. Nyertünk, most ez a lényeg, a többit a srácokkal rendezzük. Gratulálok a fiúknak!”

A csapat következő mérkőzése 2024. március 09-én 16:30 órától esedékes hazai pályán, amikor a Hatvan csapatát fogadjuk.

Vélemény, hozzászólás?