U12-U13: Nyíregyházán jártunk páros mérkőzésen

A Nyíregyháza Spartacus látta vendégül klubunk U12-es és U13-as korosztályú együttesét, az MLSZ által szervezett országos bajnokság Észak-Keleti csoportjának tizenkilencedik fordulójában.

Fiatalabb együttesünk mérkőzésének részletes jegyzőkönyve IDE kattintva érhető el. A csapat javított az elmúlt héten mutatott játékán, védekezésben megfelelő teljesítményt nyújottak és bár a vezetést mi szereztük meg, összességében sajnos nem voltunk elég határozottak az ellenfél kapuja előtt.

Az U13-as csapat jegyzőkönyve IDE kattintva érhető el. Ezen a meccsen is látszott, hogy a játékosok nagyobb összpontosítással játszanak, mint a múlt héten. A védekezés rendezett volt és igyekeztünk támadásainkat tudatosan felépíteni. Bár sokáig mindkét csapat megnyerhette volna a mérkőzést, de ez a hazaiaknak sikerült.

Káplár Tamás U12-es vezetőedző értékelése:
“Az elmúlt hetek megpróbáltatásait követően, ezúttal sokkal összeszedettebbek tudtunk lenni a pályán. A védekezésünkön sikerült csapat szinten előre lépnünk, sokkal tudatosabb mozgásokat láttunk a gyerekektől amellett, hogy a védekezés technikáját is többnyire megfelelően alkalmazták. A mérkőzés döntő részében a hazaiak játszottak mezőnyfölényben, de így is megvoltak a helyzeteink.  A támadások felépítésére és befejezésére nem maradt elég energiánk, de az elsődleges célunk még mindig a megfelelő védő technika alkalmazása és a csapat szintű védekezés taktikájának elsajátítása. Egy lépést tettünk előre, ezt a munkát folytatjuk.”

Bánka Balázs U13-as vezetőedző értékelése:
” A tavaszi szünet első napján, a hétvégéről előrehozott bajnokin léptünk pályára! Az elmúlt időszakhoz képest rengeteget léptünk előre! Játszottunk egy jó iramú, ki-kimérkőzést, egy jó csapat otthonában! A mérkőzésterv az volt, hogy szerevezett védekezésből próbálunk a megszerzett labdákkal, ha van lehetőség gyors ellentámadásokat indítani, ha nincs, akkor felépíteni a támadásokat! Igazából a hazaiak nem tudtak mit kezdeni a felállt védelem elleni játékunk ellen, egy-két szituációt leszámítva, bár mezőnyben többet birtokolták a labdát, de ez meddőnek bizonyult! Örülök, hogy eljutottunk oda, hogy bosszankodhatunk, hogy nem sikerült a pontszerzés, több volt a mai napban! De úgy gondolom az út jó, ha hosszú és rögös is! Gratulálok a hazaiaknak és a mieinknek is!”

Csapataink legközelebb 2024. április 06-án 10:00 órától hazai pályán fogadják a Sajóvölgye Focisuli együtteseit.

Vélemény, hozzászólás?