LU14: Tornagyőzelem Jászfényszarun

Klubunk a Jászfényszarun megrendezésre kerülő Húsvéti Nagy Gólvádaszat leány U15-ös tornára nevezett be. Ezúttal két csapattal jelentünk meg a versenyen.

Az egyik csapatban az U14-es játékosaink szerepeltek, kiegészülve két korosztályos játékossal. Másik együttesünkben az U13-as korosztályhoz tartozó lányok kaptak szerepet, így a lányainkat egy és két évvel idősebbek között tudtuk megnézni egy színvonalas tornán.

Izgalmasan alakult a torna, hiszen az utolsó fordulóra úgy érkeztünk, hogy akár az első két helyen is az egri lányok végezhetnek, azonban a gólarány most nem volt mellettünk.

A fiatalabb hölgyikék a harmadik helyen végeztek, mindösszesen három kapott góllal és csak a mi nagyobb lányainktól elszenvedett vereséggel. A második helyről csak gólaránnyal maradtak le!

A “nagyobb” hölgyeink egy döntetlen mellett az összes mérkőzésüket magabiztosan nyerték meg, így kétség sem férhetett hozzá, hogy a tornát megnyerik. Öröm látni, hogy az idősebbek között is ennyire magabiztos, jó teljesítménnyel tudtuk előrukkolni.

Nem kerültek el minket az egyéni elismerések sem, hiszen a torna gólkirálya Csengeri Lili (Eger U14) lett, míg a mezőny legjobb kapusának Liktor Nina (Eger U12) lett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szívósné Bozsó Renáta vezetőedző és Nagy Barbara edző értékelése:
“Célunk az volt, hogy minél többen jussanak játéklehetőséghez a klubban, ezért két csapattal neveztünk a tornára. Öt mérkőzés várt minden csapatra, szép időben, jó szervezéssel hasznos délutánt tölthettünk el. Természetesen voltak hibák kisebbek-nagyobbak, de a végén egy bronz és egy aranyéremmel gazdagodtunk. Kiemelnénk hogy az ezüstről csak rosszabb gólaránnyal maradtak le az U13-as (!!!) lányaink.”

 

 

 

Az U14-es együttes 2024. március 30-án 15:00 órától bajnoki rangadón fogadja Egerben a listavezető DVSC-DEAC csapatát.

Vélemény, hozzászólás?