LU14: Óriási győzelem a rangadón

Leány U14-es együttesünk a tavalyi bajnok és jelenleg is listavezető DVSC-DEAC csapatát fogadta. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

A vendégek a jelenlegi bajnokságban még nem találtak legyőzőre, de tavaly is csak egy alkalommal kapott ki – igaz akkor ellenünk. A debreceniek tehát bajnoki mérkőzésen 2022. december 03-a óta nem szenvedtek vereséget.

Az, hogy a Keleti régió két legerősebb csapata mérkőzött meg, jól jelzi, hogy megtisztelte jelenlétével a bajnokit Szabó Ilona, korábbi egri legenda, aki jelenleg az U14-es válogatott egyik edzője. A “tét” ellenére a mérkőzés a barátság, sportszerűség jegyében zajlott.

A mérkőzés első perceiben Csirmaz Dorina bombájával szereztünk vezetést, melyet a második negyedben Kertész Lili szintén egy távoli lövéssel egalizált. A három pont sorsát végül Csengeri Lili két találata döntötte el, így csapatunk 3:1 arányban diadalmaskodott.

Szivósné Bozsó Renáta vezetőedző értékelése:
“Azt gondolom picit túlizgulták a lányok ezt a mérkőzést. Az első 40 percben kapkodó, pontatlan volt a játékunk, pedig egy szép távoli lövéssel már a második percben vezetést szereztünk. Erre a gólra még érkezett válasz. A fejekben rendeztük a “dolgokat” és a meccs második felében már határozottan, fegyelmezetebben futbaloztunk! Tanárki-Fülöp Panna 2012-esként hétről-hétre bizonyítja tehetségét a nagyobbak között, rendkívül hasznosan és bátran játszik!

A csapat legközelebb 2024. április 14-én 11:00 órától Kisvárdán lép pályára.

Vélemény, hozzászólás?