U12: kisvárdai vereség

U12-es korosztályú együttesünk, a tizenhárom évesekhez hasonlóan a Várda Labdarúgó Akadémia csapatával vívtak bajnoki mérkőzést. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

Kemény mérkőzés volt, rengeteg harccal. A hazaiak végül megérdemelt győzelmet arattak, de minden dicséretet megérdemel az egri csapat is.

Káplár Tamás vezetőedző értékelése:
“Kellő határozottsággal és megfelelő hozzáállással kezdtük a mérkőzést, amivel sokáig nem is tudtak az ellenfél játékosai mit kezdeni. Az adok-kapokban partner volt a játékvezető, aki talán túlságosan is nagyvonalúan engedte a kemény játékot a csapatoknak. Ennek következtében egy talpalást követően az egyik belső védőnket le kellett cserélni, majd a folytatást követően a pályát elhagyó labdából folytatott támadásból sikerült gólt szerezniük a hazaiaknak. Sajnos a fárasztó robotolás a pályán és a csapat szintű küzdeni akarást egy ilyen találattal „jutalmazta” a sors. Ezt követően kezdtünk kinyílni, és bár sikerült helyzeteket kialakítanunk és gólt is szereznünk, összességében a kisvárdaiak akarata érvényesült a mérkőzés hátralevő részében. Külön dicséret jár az U11-es korosztályból feljátszó 2 játékosnak, akik kimagaslót nyújtottak a nagyobbak között. Azonban amellett sem szabad elmennünk, hogy az eredménytől függetlenül nem engedheti meg magának senki a pályán, hogy minimális erőfeszítéseket téve ne vegye ki a részét a csapat munkájából. Ezen változtatnunk kell.”

Az együttes legközelebb 2024. április 06-án 10:00 órától a Sajóvölgye Focisuli csapatát látja vendégül.

Vélemény, hozzászólás?