U13: Vereség a Kisvárdától

U13-as korosztályú együttesünk, az utolsó fordulóból előrehozott mérkőzésen a Várda Labdarúgó Akadémiát fogadta. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

A csapat folyamatosan fejlődik, ennek megfelelően többször veszélyeztette ellenfelünk kapuját, azonban a kisvárdaiak határozottabbak voltak, így ukrán játékosaik góljaival megérdemelt győzelmet arattak.

Bánka Balázs vezetőedző értékelése:
“Folytatódott az erőltetett menet, hiszen 15 nap alatt 4 bajnokit játszunk! Ezúttal hazai pályán fogadtuk a Kisvárda Akadémia együttesét, a vendégek kérésére, az utolsó fordulóra kisorsolt mérkőzést hoztuk előre! Az utóbbi hetekben javuló formát mutattunk, bíztam egy élesebb mérkőzésben, habár, nekünk nem az akadémiai csapatokat kell megvernünk… Sajnos rettentően gyengén kezdtünk, megilletődöttek voltunk, buta hibákat vétettünk, amit az öt ukrán fiúval kiálló vendégek, ki is használtak könyörtelenül! Aztán némileg rendeztük a sorainkat, habár nem voltunk stabilak, de valahogy mindig tudunk tisztázni! Érdekes, hogy előre játékban többször jutottunk el az ellenfél kapujáig, lövésig, helyzetekig is!  És ami fontos, maradt tartásunk, nem estünk össze! A játék képe alapján, nem biztos, hogy reális, de mindenképpen dicsérendő, hogy a második félidőt, egy szép kontra végén szerzett góllal, 1-0-ra megnyertük! Ha nincs a rossz kezdés, lehetett volna szorosabb is a mai nap!”

A csapat legközelebb 2024. április 06-án 10:00 órától a Sajóvölgye Focisuli csapatát látja vendégül.

Vélemény, hozzászólás?