NB3: Győzelem Kisvárdán

NB3-as felnőtt csapatunk nem kis erőpróba előtt állt, hiszen a bajnoki címért küzdő, a listavezető sarkában loholó Kisvárda II. csapatához látogatott. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

Jól indult számunkra a bajnoki, hiszen a kilencedik percben Nagy-Kolozsvári Dániel góljával megszereztük a vezetést, melynek köszönhetően nyugalom költözött a csapatra. A félidő lefújása előtt nem sokkal Sós Máté növelte duplájára az előnyünket.

A szakmai stáb kellően feltüzelte a brigádot a pihenőben, hiszen a második félidő elején Sós Máté megszerezte a második találatát, amellyel már három gólos volt az előnyünk. Aki még esetleg ekkor is izgult volna, az ötvennegyedik percben talán picit megnyugodott, hiszen Gyurkó Máté góljával már négy találat volt az előnyünk, amelyre csak közvetlenül a lefújás előtt érkezett a szabolcsi szépítés.

Csapatunk végig koncentráltan, magabiztosan, nagy akarattal játszott és szerezte meg a három pontot, amellyel megerősítette helyét az élmezőnyben, hiszen az ötödik helyre léptünk fel – mindenben (győzelmek, szerzett-, kapott gólok, stb…) megegyező eredménnyel a DEAC csapatával.

Lázok János vezetőedző értékelése:
“Ilyen arányban is megérdemelten nyertünk és még rúghattunk volna több gólt, ha a koncentráció nem esik vissza 4-0 után. Képesek vagyunk az osztályhoz képest komoly minőségi focira, de ehhez elengedhetetlen a csatár teljesítmény. Ez ma megvolt és remélem, hogy a következő meccseken is hasonló lesz.”

Az együttes legközelebb 2024. május 05-én 17:00 órakor, a teljesen megegyező teljesítményt nyújtó, közvetlen rivális DEAC csapatát fogadja Egerben.

Vélemény, hozzászólás?