NŐI NB2: Remi az Újpest ellen

Női NB2-es labdarúgó csapatunk szombaton este, a bajnoki címre hajtó és a tabellán a második helyen álló Újpest FC csapatát fogadta. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

A derbi kezdése előtt, a csapat hangulatát és boldogság hormonjait jelentősen megemelte, hogy pénteken Vig Klaudia hivatalosan is feleség lett – amelyhez ezúton is gratulálunk neki, valamint párjának egyúttal sok boldogságot kívánunk a focis családnak!

Ahogy az illik is, a “friss asszony” magához ragadta a show-t és góljával csapatunk került előnybe. Négy perc rövidzárlat elegendő volt, hogy a tavaly még első osztályú vendégek megfordítsák a mérkőzést.

A szünetben rendeztük a sorokat és a második félidő elején Pintér Petra találatával gyorsan egalizáltunk. Pörgös, izgalmas mérkőzés volt, ahol talán picit közelebb álltunk a győzelemhez, de az Újpestben is volt veszély, azonban gólt már senki nem ért el – így maradt a 2:2-es döntetlen, aminek talán a Budapest Honvéd örült a legjobban.

A mérkőzés további érdekessége, hogy Vitányi László hatvanadik alkalommal irányította felnőtt női csapatunkat, amellyel a legendás Boldvai Gyula mögé, valamint a szintén legenda Benkő János elé került és immáron az örökranglista második helyén áll.

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése:
“Izgalmas, jó mérkőzés volt. Szerettünk volna nyerni, de ez most nem jött össze. Céljaink nem változtak, továbbra is a dobogóért küzdünk és a jövő évi csapatot építjük. Sok boldogságot kívánok Klaunak és párjának és kitartást azoknak, akik lemaradtak Klauról.”

A csapat legközelebb 2024. május 04-én 18:00 órakor a Hatvan csapatát fogadja.

Vélemény, hozzászólás?