NB2: Döntetlen a Hatvannal

Női NB2-es labdarúgó csapatunk hazai pályán az FC Hatvan csapatát fogadta. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

A csapat meglehetősen rossz előjelekkel készült, hiszen rengeteg hiányzónk volt.

Ettől függetlenül álomszerűen kezdődött a mérkőzés, hiszen Vig Klaudia egy átlövéssel vezetést szerzett, azonban az egész első félidőben tompák voltak a lányok, nem volt meg az átütőerő. Bár nem helyezett minket nyomás alá ellenfelünk, de egy büntetőt követően, majd egy gyors kontra után átvették a vezetést és egy gólos előnnyel vonultak a pihenőre.

A második félidőben csapatunk már nyomokban emlékeztetett a megszokottra, amelynek köszönhetően a hatvaniak nem igazán jöttek át térfelünkre. Egy remek labdakihozatalt követően, szemre is gyönyőrű támadás után, a mezőny legjobbja Végh Katalin egyenlített. Bármennyire is igyekeztünk, a győztes találatot nem sikerült bevinni, így 2:2-es döntetlennel ért véget a bajnoki, amellyel továbbra is a harmadik helyen állunk.

Az együttes ismét újoncot avatott, hiszen bemutatkozott a felnőttek között a 17 esztendős Bartók Jenni.

Három fordulóval a bajnokság befejezése előtt, csapatunknak minden esélye megvan arra, hogy az elmúlt 23 év legnagyobb sikerét érje el az egri női fociban.

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése:
“Az első félidő sajnos nagy csalódás volt számomra. Nem is feltétlenül a játék miatt, hanem az akarat hiánya vagyis pontosabban a komfortzónából történő kilépés hiányzott. Úgy érzem, félidőben ezt sikerült rendezni és közelebb álltunk a három pont megszerzéséhez, de nem vagyunk elégedetlenek az előzmények tükrében.”

A csapat legközelebb 2024. május 10-én 19:30 órakor a közvetlen rivális, Lőrinci Kitartás vendége lesz.

Vélemény, hozzászólás?