U8: Csapatépítő után győzelem a Dunamenti Ligában

U8-as korosztályú együttesünknek igazán szuper napjai voltak.

Május 1-én csapatépítőt tartottak a szarvaskői Hegyi Lovasok Tanyáján. Gyönyörű helyen, egy fantasztikus élménnyel lettek gazdagabbak. A szakmai stáb meglátása szerint az esemény nagyon kellett a csapatnak, jobban összekovácsolódtak a gyerekek, megismerkedtek a szülők. Egyértelmű azon cél, hogy az idei szezonban hasonló programon részt tudjon még venni az együttes.

Az élményeket követő napokban Gödöllőre utazott az együttes, ahol a Dunamenti Ligában a Fehérvár, Gödöllő, BVSC hármassal mérkőzőtt meg. A csapat mélységet és magasságot is átélt az aktuális fordulóban, de nagy volt a boldogság, hogy sikerült mérkőzést is nyerni.

Seres Bence vezetőedző értékelése:
“Első mérkőzésünket remek felfogásban, alapelveinket betartva kezdtük el. Azonban a második félidőben nem bírtuk tartani a magas tempót. A második meccsen megéltük a lehető legnagyobb mélységet, de pozitív, hogy sikerült kimászni a gödörből és a BVSC ellen győzni tudtunk. Végig vezetve magabiztosan szereztük meg a 3 pontot. Összességében csalódott vagyok a játék minőségével kapcsolatban, viszont örülök, hogy a gyerekek nyertek egy meccset és pozitív élménnyel zárták a napot!”.

 

 

Vélemény, hozzászólás?