U10: Tornagyőzelem Balatonlellén

Az U10-es korosztályunk a mögöttünk hagyott évadban rengeteg tornán, kupán vett részt.

Ezen a hétvégén Balatonlellére utaztak, ahol már inkább a közös pihenés, közös programok voltak a középpontban, de természetesen senki nem feledkezett meg arról, hogy egy foci kupára is beneveztünk, viszont ha már a Balatonnál volt a csapat, akkor értelemszerűen gyöngyörködtek is a látványban.

Idén megszokhattuk a gyerekektől, hogy remek a sporthoz való hozzáállásuk, ezért nem “levezetésnek” vagy “kirándulásnak” fogták fel a túrát, melynek eredményeképpen az összes mérkőzésüket megnyerve végeztek a dobogó legfelső fokán, a 18 csapatos kupán.

A tornán részt vett játékok:
Dancs Dominik, Filep Zalán (kapusok)
Juhász Örs, Szabó Zente, Kereszturi Olivér, Roszkos Lénárd, Kovács Bence, Czinege Balázs, Menyhárt Tamás, Czank Csongor, Veres Ádám, Kun Levente, Király Soma,

A torna gólkirálya Veres Ádám lett, 15 találattal.

Nagy Barbara vezetőedző értékelése:
“Ez a hétvége csapatunknak nemcsak futballról szólt, hiszen már a pénteki napon útnak indultunk a Balaton déli partjára, Balatonlellére. Az első napon a közös strandolás, horgászat és szalonnasütés volt a programunk, melyet azt gondolom, a mi kis közösségünk minden tagja élvezett. A második napon kezdödött a torna, ahol semmi elvárásom nem volt, csak az, hogy örömmel, bátran és felszabadultan focizzanak. Azt gondolom jól sikerült, hiszen rengeteg gólt sikerült szereznünk, melyek szépen felepítettek támadásból születtek. Az természetesen nagy öröm az egészben, hogy ezt a hétvégét is aranyéremmel tudtuk zárni, de szintén nagy eredmény, hogy Keresztúri Olivér a közös horgászat alkalmával, kifogta élete első halát. Veres Ádámnak a futballpályán volt nagy napja, hiszen 15 találattal toronymagasan szerezte meg a gólkirályi címet! Folytatás a következő, hazai rendezesű Emerson kupán!”

Vélemény, hozzászólás?