Utánpótlás – Az Eger SE csatlakozott a Tehetség Programhoz

 


Klubunk örömmel csatlakozott az MLSZ Heves Megyei Igazgatóság által életre hívott Tehetség Programhoz, egyúttal ellátja Vitányi László szakmai igazgatón keresztül a szakmai felügyeletet. A programban olyan játékosok vesznek részt, akik lehetőleg nem a három legnagyobb megyei klub (Hatvan, Gyöngyös, Eger) igazolt sportolói, ezáltal megismerhetik a magasabban jegyzett körülményeket. A fiúknál az U12-es korosztályban történik a válogatott keret kialakítása. A három fős szakmai stáb egyik tagja utánpótlás edzőnk, Bánka Balázs is. Az első válogatott edzést a keddi napon Mátraházán tartotta meg az Igazgatóság. A megnyitót Vojtekovszki Csaba megyei igazgató prezentálta, majd a játékosok részt vettek az első válogatott edzésen, ahol az egyenfelszerelés mellett, egyéb ellátásban is részesültek. Hosszú távú a program, rengeteg szakmai céllal.

Az Eger vonzáskörzetében lévő klubokból az alábbi játékosok kaptak válogatott behívót: Apostol Botond (Andornaktálya SE), Baranyi Dávid (Bélkő SE), Szabó Dávid Norbert (Egri Focisuli), Nyitrai Márk (Felsőtárkány SE), Salamon Boldizsár (Garvittax Focisuli), Berki Róbert (Maklár SE), Suha Ferenc (Mátrai SE).

Köszönet a kluboknak, hogy a játékosokat a válogatott rendelkezésére bocsájtották, az biztos, hogy mindegyik srác remek teljesítményt nyújtott és büszkék lehetnek rájuk a csapatuknál.



 

Vélemény, hozzászólás?