Utánpótlás – Újraindul az élet az utánpótlás csapatainknál!


Kedves Gyerekek, Ifjak, Sportolók!

Nem részleteznénk az eddigieket, mert hallottátok eleget. A kormány után, Eger Város Önkormányzatának is megszületett a döntése a sportpályák használhatóságáról.

Tudjuk, hogy szerettek meccset játszani, gólokat lőni. Azért jöttetek hozzánk, hogy focizni tanuljatok, az edzők pedig azért vannak, hogy tanítsanak Titeket!

A világhelyzet most ért olyan szintre, hogy kellő óvintézkedések mellett, magas éberséggel és elővigyázatossággal a megkezdett munkát folytatni tudjuk! Természetesen az edzések megkezdése nem kötelezettséget jelent senkinek, hanem csak egy lehetőséget! Klubunk és edzőink úgy határoztak, hogy a döntést a Ti kezetekbe adja, Ti döntitek el, hogy mozogtok velünk, vagy sem! Amennyiben úgy döntesz, hogy otthon maradsz, természetesen semmiféle hátrány nem ér, az egyéni és online edzésterveket továbbra is megkapod! Döntésedet bármikor megváltoztathatod és csatlakozhatsz hozzánk!

Mi úgy döntöttünk, hogy eddig tartott a nyári szünet, amikor 1,5 – 2 hónapig közös, gyakorlati edzések nélkül maradtunk, ennek most vége, és ha keretek között is, de újraindul az élet.

Az alábbi minimális feltételek betartása mellett lehet újra az edzéseket látogatni:

– az edzésekre a klub szerelésében az előírásoknak megfelelően, maszkban és lehetőség szerint kesztyűben kell érkezni

– gyülekező minden esetben a sporttelepen kívül, egymástól megfelelő távolságra, itt kérnénk Titeket, hogy a kézfogásokat és öleléseket lehetőleg mellőzzétek

– a létesítmény fenntartó rendelkezése alapján kérjük a szülőket, hogy a Sporttelep területére ne lépjenek be, klubunk edzője az előre meghatározott, megbeszélt időpontban ki megy a gyerkőcökért

– egyéb sportolási szabályokat a létesítmény üzemeltetője külön utasításban határozta meg

– az edzések időtartamát, esetleges csoportbontását és gyakoriságát edzőink időben jelezni fogják felétek

– saját kulacsot, italt hozzatok magatokkal

– a felszereléseteket minden edzés után mossátok át

– kérjétek meg szüleiteket, hogy a megérkezéskor kezeiteket fertőtlenítsék (a kézfertőtlenítő szerről mindenkinek saját magának kell gondoskodnia)

– mivel a Felsővárosi Sporttelep egyes részei építési területnek minősülnek, így az edzések idején a vizesblokkok használata nem lehetséges (WC, mosdó)

– az edzés során, valamint az edzés végén kötelező kézmosás van, illetve minden olyan alkalommal kötelező a kézmosás, amikor az edző azt jelzi részetekre

– felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a gyermek, klubunk sportolója csak a törvényes képviselő által előre aláírt nyilatkozatot követően saját felelősségre, önkéntes alapon vehet részt edzéseinken és ha betegséget észleltek környezetetekben, akkor ne gyertek edzésre. A nyilatkozatok a cikk alján található linken letölthetők!

– klubunk az önkormányzattal karöltve a járványügyi helyzetet folyamatosan figyelemmel kíséri és elemzi, amennyiben úgy ítéljük meg, hogy a szabályok szigorítása vagy enyhítése indokolt, akkor azonnal változtatni fogunk azokon

– a sporttelep területén zuhanyzási lehetőség nem biztosított és nem is preferáljuk

– a kormány és az önkormányzat minden utasítását, rendelkezéseit, ajánlásait maradéktalanul tartsák be a sporttelepre érkezéskor, távozáskor, az edzőkre történő várakozáskor és a sporttelepen belül is az edzés gyakorlatokon kívül

Ezek a minimális rendszabályaink, amelyet az edző, klubunk vezetése vagy a létesítményfenntartó bármikor, akár a helyszínen szóban is szigoríthat!

Ezek a Ti érdeketekben van! Betartása egyszerű lesz Nektek is!
Szeretnénk ismét felhívni a figyelmeteket, ha nem jöttök edzésre, semmiféle hátrány nem ér Titeket, kérünk benneteket, hogy edzőitekkel folyamatosan konzultáljatok, egyeztessetek!

Az edzések 2020. május 7-én, csütörtökön kezdődhetnek, melynek korosztályokra vonatkozó  pontos kezdésről, menetéről az edzők mindenkit tájékoztatnak.

Köszönjük eddigi türelmeteket, kitartásotokat és otthoni, egyéni munkátokat, mostantól itt a lehetőség, hogy újra együtt sportoljunk!

Eger Labdarúgó Sport Kft.


Nyilatkozat:

Játékos felelősségvállalási nyilatkozat



Vélemény, hozzászólás?