NB III. – Kedves Szurkolóink!

 


Kedves Szurkolóink!

Sajnos Jakab Sándor közölte, hogy mégsem tudja vállalni a vezetőedzői pozíciót, így visszalép attól, s hétfőtől az utánpótlás munkájához tér vissza.

Tudom, most kapok majd hideget – meleget. Szívesen válaszolok mindennemű kérdésre írásban, hisz sajnos a korlátozások miatt a szerdai megbeszélést el kell halasztani.

Elmúlt időszakban nem nagyon nyilatkoztam, hogy elüljenek a viharok függetlenül attól,  hogy egyetértettem a megnyilvánulásokkal vagy nem.

Sokan nem értik miért  nem mondunk mindent őszintén el, de meg kell érteniük itt nem Harmati Péter érdeke számít, hanem sok gyermek, edző, szülő.

Bárkivel szívesen találkozok személyesen egyesével, hogy betartsuk az előírásokat. Aki ezt szeretné állok elébe, ha valaki csak írásban szeretné akkor arra is nyitott vagyok.

S nem csak az NB III-as csapatot, vagy csak az utánpótlást kell előtérbe helyezni, hanem együtt kezelni az egészet. Szerettem volna házon belül, fiatal edzővel megoldani a felnőtt csapat vezetését, de sajnos nem sikerült. Megoldást kell találnunk, s nem siránkoznunk. Tudom elment 3 ember. Meghatározóak, de akik itt maradtak ugyanolyan fontosak nekünk, s jó játékosok, kiváló emberek. Igen köszönöm, hogy a két hónapra csökkentett juttatást elfogadták, de ne felejtsük el a jelenlegi járványhelyzetet nem mi okoztuk, s vannak akik teljes jövedelmüket elvesztették. Februártól pedig visszatérünk az eredeti kerékvágásba. Igen nem igazoltunk, de itt vannak a fiatalok, akiket sokan követelnek a felnőttbe. Igen ígértünk NB II-be és esetleg NB I-be igyekvést, de ki tudta előre, hogy ez lesz. S azt is meg kell érteni, nem biztos,hogy a stadion építése a legfontosabb ebben az időben bármennyire is szeretnénk, s bízunk is benne. Amennyiben nincs stadion akkor meg hogy akarunk NB II-t, ha nincs hol játszanunk? (Persze nem azt jelenti, hogy nem hisz, mindent intézünk és bízunk benne ). Szurkolók között sincs azonos vélemény, ezért mi sem tudunk megfelelni mindenkinek, de azon vagyunk.

Most szidhatjuk Sanyit miért vállalta el, de emberek vagyunk, tévedhetünk. A legnagyobb baj, ha azt nem ismerjük be, mint ahogy egy-két kritizáló, aki kritizál, de semmit nem tesz.

Lehet az új edző nem tetszik mindenkinek, mint ahogy Sanyi esetében is van, aki nagyobb edzőt akart, valaki meg egyetértett, hogy helyi és újonc edzőben gondolkodtunk. Azonban fontos, hogy az átigazolási szezon lejárta után, megkezdett bajnokság közben olyan edzőt találjunk, akit a csapat elfogad ( s, tudom nem divat egyeztetni, csak diktatórikusan dönteni, de ez nem én vagyok ), mellé áll, aki nem siránkozik, hogy elment 3 ember, azt az irányvonalat képviseli, amit Szilárd, s menet közben nem teljesen ellentétes dolgot fog csinálni. Még ha ez nem mindenkinek fog tetszeni. A döntést én hozom, így engem kell szidni, de esélyt adjunk mindenkinek. Akinek meg problémája van, nem ért velem egyet, s azt szeretné megérteni, vagy megbeszélni, megkérdezni nyugodtan írjon, vagy hívjon fel, vagy keressen meg, s elmondom hátha megérti a dolgot, mert nem volt tiszta, amit leírtam. De, ha csak kiosztani akar, akkor is nyugodtan, állok elébe, mert azzal is megnyugodhatunk – remélhetőleg. A klubról szívesen beszélek mindenkivel.

Üdvözlettel: Harmati Péter



Vélemény, hozzászólás?