NB III. – Putnokra utazunk a következő fordulóban

 


Ezúttal szombaton játszik csapatunk. Az ellenfél ezőttal a Putnok FC, a zárt kapus mérkőzés 15.00 órakor kezdődik a Várady Béla Sportközpontban.


A Putnok SE csapata a 18. helyet foglalja el a tabellán. Eddig 6 alkalommal hagyták el győztesen a pályát, 5 döntetlen és 14 vereség mellett. Az előző fordulóban a a Sényő-Carnifex FC otthonából hozták el a számukra nagyon fontos 1 pontot.

A téli átigazolás folyamán távozó nem volt, viszont érkezett Katona Bence (Balassagyarmati VSE).

Csapatunk magabizos játékot produkált az előző fordulóban a Sajóbábonyi VSE ellen. A 3-0-s győzelemnek köszönhetően sikerült egy pozíciót a javítani a tabellán. Így immár a 4. helyről várjuk a Putnok FC elleni találkozót. A jelenlegi helyezés megtartásához a csapat és Vitelki Zoltán vezetőedző célja nem lehet más, mint pontokkal távozni.

Az őszi szezonban a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban, magabiztosan, 5-0 arányban győztük le jelenlegi ellenfelünket.


A mérkőzésről Vitelki Zoltán vezetőedzőt és a múlt héten a Sajóbábony VSE elleni két gólt szerző, Boros Gábort kérdeztük honlapunkon:

– Kellő és egészséges önbizalommal készülünk a mérkőzésre úgy, ahogy eddig. Minden mérkőzést szeretnénk megnyerni, ennek tudatában és reményében utazunk Putnokra.

 

– Nem zavarhat meg minket, hogy a Putnok csak a 18. helyen áll, ismerjük őket, tudjuk, hogy jó játékosokból áll. A saját játékunkkal kell foglalkozni, kihasználni a helyzeteket és megnyerni a mérkőzést.

A mérkőzés játékvezetője: Sándor Csaba

Asszisztensek: Sztányi Tibor, Novák Levente


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


A mérkőzés a jelenlegi szabályok szerint zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, de a szurkolók nem maradnak le semmiről, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!




 

Vélemény, hozzászólás?