U14 leány – Gólvágóink – Berencsi Bernadett

 


Évértékelő sorozatunkban ezúttal az utánpótlás korosztályaink gólvágóit kérdeztük az elmúlt szezonról és a tervekről.

Az első szezonértékelőnk az U14 leány korosztály gólkirálya, a 19 gólos Berencsi Bernadett.


Hogy értékeled a csapat teljesítményét?

  • Egy sikeres szezont zártunk a lányokkal amit soha nem fogunk elfelejteni, ugyanis az U16-os korosztályban első bajnoki címünket szereztük meg idén. Emellett egy ezüst éremmel lettünk gazdagabb az U14-es korosztályban. Mérhetetlenül büszke vagyok a csapatra. Az idény elején senki sem hitt bennünk, hogy eddig jutunk főleg, hogy kapusunk sem volt. De amit az egész évben művelt az egész csapat az egészen elképesztő volt. Az első szezonunkban veretlenül megnyertük a bajnokságot. A kemény munka meghozta a gyümölcsét.

Hogy értékeled a saját teljesítményét?

  • Én mint csapatkapitány elképesztően büszke vagyok a csapatra. De egyéni részen is jól sikerült az idei szezonom ugyanis az U14-ben gólkirálynő lettem, az U16-ban pedig a góllövő listán második helyen végeztem és sok gólpasszt is sikerült kiosztanom.

Milyen a benyomásod van az idei évről, mik a terveid a következő idényben?

  • Számomra ez a szezon nem is sikerülhetett volna jobban és jövőre is mindent megfogok tenni hogy ez ugyanígy vagy akár kicsit még jobban is alakuljon.

Hogyan vélekedsz a társakról, az edzőről, a klubról?

  • Persze az edzőnk nélkül sem sikerülhetett volna, ugyanis nélküle nem lennék azon a szintet, amin most vagyunk. Neki is nagyon sokat köszönhetünk, illetve nagyon sokat köszönhetünk a szülőknek és a nagyszerű klubbunknak. Köszönjük mindenkinek és a következő szezonra is mindent meg fogunk tenni a bajnoki címért.


Vélemény, hozzászólás?