U14 leány – Gólvágóink – Jakab Zsófia

 


Ezúttal az U14 leány csapatunk másik gólvágóját Jakab Zsófiát kérdeztük, aki a 16 góljával a bajnokság góllövő listályán a 3. helyen végzett.


Hogy értékeled a csapat teljesítményét?

  • Mindenki megtette a magáét a sikerért. Edzettünk hóban, fagyban teljes erőbedobással, a covid időszakában is kihasználtunk minden lehetőséget arra, hogy mi legyünk a legjobbak. Az év eleji nehézségek ellenére folyamatosan fejlődtünk aminek meg is lett az eredménye mind fizikálisan mind összjáték terén egyre jobbak lettünk. A csapat sikeréhez hozzá járul a csapat tagok közti barátság, összetartás. Jó közösségé formálódtunk.

Hogy értékeled a saját teljesítményét?

  • Amikor a pályán vagyok teljes szívvel és minden idegszálammal a játékra koncentrálok, figyelek a megindulásokra, passzokra, góllehetőségekre a csapattársaim játékára, napi formájára.

Milyen a benyomásod van az idei évről?

  • Az idei évünket a vírus eléggé megnehezítette edzés és meccsek terén, de minden helyzetből kihoztuk a maximumot. Sok új csapattárs érkezett úgy gondolom, hogy gyorsan beilleszkedtek, örülünk a friss erőnek. Az új kapusunk is hősiesen helyt állt köszönjük neki, hogy vállalta a feladatot.

Milyen a terveid vannak a következő idényre?

  • A következő évben már a kiemelt bajnokságba történő bejutásra gyúrunk.

Hogyan vélekedsz a társakról, az edzőről, a klubról?

  • Boldogan viselem a városom csapatának a mezét, Egernek dicsőséget szerezni, öröm nekünk és a családunknak. Edzőnk Hegedűs Zsolt végtelen türelemmel, humorral tapossa előttünk és velünk a sikerhez vezető utat. Eltökélten dolgozik a csapat sikeréért. Öröm a csapat részesének lenni. Büszke vagyok a csapatomra.


Vélemény, hozzászólás?