NB III. – A hétközi fordulóban Jászberénybe látogatunk

 


A szerdai hétközi fordulóban a Jászberényi FC vendégei leszünk. A mérkőzés 16.00 órakor kezdődik Jászberényben, a Városi Stadionban.


A Jászberényi FC jelenleg a 8. helyt foglalja el a tabellán, egy helyezéssel és egy ponttal megelőzve csapatunkat. Az eddigi mérlegük 3 győzelem (Törökszentmiklósi FC-Veteriner, Putnok FC, Füzesgyarmati SK), 1 döntetlen (Hidasnémeti VSC) és 3 vereség (DEAC, BKV Előre, KIsvárda Master Good II.). Legutóbb a Kisvárda Master Good II. vendégeként szenvedtek vereséget.

Csapatunk a legutóbbi fordulóban hazai pályán játszott a Putnok FC csapata ellen, ahol nem sikerült pontot szerezni, így a 9. pozícióban várjuk a folytatást. Sajnos nem a legjobb előjelekkel indulunk neki a mérkőzésnek, mivel a héten nem tudtunk a saját pályánkon készülni a találkozóra. A csapat és Labanc Róbert vezetőedző szeretné megmutatni, hogy a jelenlegi hátráltató körülmények ellenére is mindent megtesznek, hogy ponttal, vagy pontokkal térjenek haza Jászberényből.

Az előző szezonban Egerben 3-1-re, míg Jászberényben 2-1-re nyert a Jászberényi FC.


A mérkőzésről csapatunk játékosát Csifó Istvánt kérdeztük honlapunkon:

– Idegenben még nem nyertünk szeretnénk ezt a rossz sorozatot megtörni. Jászberény mindig kemény ellenfél, de a 3 pontért megyünk!

A mérkőzés játékvezetője: Dobai János

Asszisztensek: Vrbovszki Pál, Varga Levente


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


*



*



 

Vélemény, hozzászólás?