U9: Ausztriába utazik a csapat

Korábban május elején az Eger SE U9-es csapata a Champions Trophy magyarországi selejtező tornáján vett részt. Két nap alatt 12 mérkőzést játszott az Eger SE 2014-es korosztályú gárda, Gyulán. A kilencévesek tíz győzelemmel és két döntetlennel, veretlenül végeztek az élen. Így a torna győztese, azaz az Eger SE kvalifikálta magát az ausztriai Európa-döntőre, melyet június 9-11-ig rendeznek meg St.Pöltenben. A torna célja, hogy a futball szerető gyerekeket összehozza szerte a világban.  http://egerse.com/2023/05/03/u9-aranyerem-es-nagydontobe-jutas-a-champions-trophy-selejtezojen/

Pénteken utazik a csapat az európai bajnokok tornájára, ahol több mint 200 csapat méri össze tudását négy különböző korosztályban. Klubunk a legkisebb, azaz a U9-es korosztályban lesz érdekelt.

Az 53 csapatot felvonultató U9-es mezőnyben ott van az olasz FC Juventus, az Inter Milan Academy, a spanyol Athletico Madrid, az angol Wolverhampton, a szerb Beograd, az osztrák Austria Wien, Sturm Graz és még rengeteg korosztályos egyesület.

 

A mieink a G csoportban szombaton, az Austria Wien csapata ellen kezdik meg a csoportmérkőzéseket!

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?