U14 leány: ,,Felejthetetlen napokat töltöttünk együtt.”

Az elmúlt héten az U14-es lányok Szívósné Bozsó Renáta és Nagy Barbara edzők szervezésében Felsőtárkányban jártak csapatépítő edzőtáborban. Erről már korábban beszámoltunk, de lássuk milyen is volt a tábor játékos szemmel. Csengeri Lili csapatkapitányt kérdeztük meg az együtt töltött időről.

Csengeri Lili csapatkapitány, U14 leány: Bátran ki merem jelenteni, hogy mindenki nagyon jól érezte magát, és kellően el is fáradt. Naponta több edzésünk volt, de ezek mellett kvízjátokokban, ügyességi feladatokban, és izgalmas versenyekben mértük össze tudásunkat. Felejthetetlen napokat töltöttünk együtt, az esti disco pedig tagadhatatlanul mindenkinek nagy kedvence volt! Nagyon szépen köszönjük a klubnak a támogatást, az edzőknek a szervezésbe fektetett munkát. Rengeteg élménnyel gazdagodtunk!

Reni nénitől is kaptunk egy kis összefoglalót.

Szívósné Bozsó Renáta edző: Egy négy napos edzőtábort szerveztünk a lányoknak, ami úgy gondoljuk a célját elérte. A hozzáállása mindenkinek kiváló volt, sokat edzettek a lányok. Reggel 7.00-22.00-ig voltak programjaink, amiben három edzés, túra, kvíz, puzzle verseny, bója ill. cukorka keresés és természetesen a buli is belefért. A hazautazáskor fáradt szemeket láttunk, de reméljük mindenki nagyon jó élményekkel tért haza. A továbbiakban készülünk a szeptemberben kezdődő bajnokságra!

Néhány kép a táborból!

Születésnapot is ünnepelt a csapat! 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?