U19: Szép játék, katasztrófális helyzetkihasználás!

U19-es korosztályú együttesünk is bemutatkozott a futsal vármegyei bajnokságban, Kompolton. A srácok kiéhezve várták a három mérkőzést, ami szemre is tetszetős játékban jelent meg. Sajnos azonban a kapu előtt nem voltunk elég határozottak, így az ÓZD, a FÜZESABONY ellen vereséget, míg a MÁTRADERECSKE ellen győzelmet értünk el.
A részletes jegyzőkönyvek az ellenfelünk nevére kattintva tekinthető meg!

A legeredményesebb játékosunk Dorkó Patrik és Nagy Norbert lett, egyaránt négy góllal, amellyel a csoport vonatkozó listáján a harmadik helyen állnak.

Gyetván Krisztián vezetőedző értékelése:
“Az első napon sorrendben az Ózdi VSE, Erőss Út- Füzesabony valamint a Mátraderecske csapatai vártak az együttesre. Mindhárom meccsről elmondható, hogy mérkőzésenként annyi helyzetet hagytunk ki, hogy azzal bajnokságot lehetne nyerni. Igaz a Mátraderecske ellen, már sok gólt szereztünk, de a helyzetkihasználás terén maradt bennem hiányérzet. Az első két meccsen azonban amit az ellenfél kapuja előtt műveltünk, az maga volt a katasztrófa. A foci törvényei alapján ezek pedig meg is bosszulták magukat és állandóan futhattunk az eredmény után. Gratulálok az Ózd és a Füzesabony csapatainak, valamint a Mátraderecske csapatának akik végig felvállalták a focit és nem a kapujuk elé tömörültek. Tanultunk a hibáinkból javításra lesz bőven lehetőség.”

Vélemény, hozzászólás?