U16: Győzelem a Gyöngyös ellenében

U16-os korosztályú együttesünk alsóházi rangadón a vármegyei partnert, a Gyöngyös AK csapatát látta vendégül. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

A mérkőzés rosszul indult, hiszen az elején a vendégek Bognár Botond góljával előnybe kerültek. Szerencsére nem zavarta meg a bekapott gól az együttest, mert jól “érkeztek meg” a bajnokira és bár még a büntetőnket kihagytuk, a félidő előtt Demeter Buda egyenlített.

A második félidőben aztán Tomori Dorián és Neufeld Tamás góljaival sikerült megnyernünk a találkozót és a begyűjtött három ponttal megelőzni aktuális ellenfelünket.

Demeter Buda, az első gól szerzőjének értékelése:
“Tudtuk, hogy ez egy nagyon fontos mérkőzés lesz, hiszen a Gyöngyös három ponttal állt előttünk a találkozó előtt. Ennek ellenére nagyon jó hangulatú volt a bemelegítés. Jól kezdtünk és a gyors kapott gól sem zavarta meg a csapatot, továbbra is a mi akaratunk érvényesült. Ugyan büntetőből még nem sikerült, de a félidő vége felé kiegyenlítettünk, ami fejben nagyon sokat jelentett. A második félidőben ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Rengeteg helyzetünk volt és végül jó játékkal, óriási akarattal megfordítottuk és 3-1-re megnyertük a merkőzést. Ezt a mentalitást kell továbbvinni a bajnokság hátralévő részében.”

A csapat 2024. április 28-án 10:00 órától a bajnokságot magabiztosan vezető Szolnoki MÁV csapatához látogat.

Vélemény, hozzászólás?