U12: Magabiztos győzelem a Mezőkövesd ellen

U12-es korosztályú együttesünk szombaton, a Mezőkövesd Zsóry csapatát fogadta. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

A csapat a hétközi, debreceni vereség ellenére jó hangulatban, magas létszámmal érkezett a bajnokira.

A mérkőzés elejétől sikerült irányítanunk és végül megérdemelten szereztük meg a győzelmet. Góljainkon Tanárki-Fülöp Panna, Kovács Máté, Harangozó Hunor, Horváth Ádám és Erős Gergő osztozkodott – utóbbi mesterhármassal.

Káplár Tamás vezetőedző értékelése:
“A mérkőzésen sikerült végig dominálnunk, még úgy is, hogy a mérkőzés nyomokban sem tartalmazta a szerdai játékunkat. Ennek ellenére a mezőkövesdi vezető találatot követően sikerült a kidolgozott helyzeteket gólra váltanunk. Az első perctől kezdve nem volt kérdéses, hogy melyik csapat akar futballozni, és ennek meg is lett az eredménye. Az elmúlt hetekhez képest ezúttal bővebb kerettel léptünk pályára, ami miatt még édesebb a siker, hiszen többen részesei tudtak lenni. Külön kiemelném Erős Gergő játékát, aki megmutatta a csapatnak az eddig sosem látott gólzsákot, majd egy gyors mesterhármas után vissza zárta azt. Gratulálok a csapatnak, jó hangulatban tudunk elindulni Olaszországba, ahol újabb kihívások elé nézünk.”

A csapat a héten Olaszországban vesz részt egy nemzetközi tornán, a következő bajnoki mérkőzésére 2024. május 04-én 10:00 órától kerül sor, hazai pályán a DEAC ellen.

 

Vélemény, hozzászólás?