Bemutatkozás az NB III-ban: Dáné Szebasztián Zsolt

 


A következő bemutatkozónk a szintén 2001-es születésű Dáné Szebasztián Zsolt, aki a Szolnoki MÁV Utánpótlás FC-ből érkezett tavasszal a csapatunkhoz.


Kérlek mutasd be milyen állomásokon keresztül jutottál el az NB III-as csapatba? 

– A komolyabb szintű labdarúgást Egerben kezdtem, az akkor még Egri FC-ben. Aztán megfordultam többek közt Gyulán, Debrecenben, Mezőkövesden, majd legutóbb Szolnokon voltam, onnan érkeztem ide vissza az “otthonomba”.

Hogyan élted meg az első NB III-as mérkőzést? 

– Az első NB III-as mérkőzésemet ironikusan persze, hogy a Szolnok ellen játszottam, ráadásul Szolnokon. Hatalmas élmény volt visszatérni ráadásul úgy, hogy ott mutatkozhattam be az NB III-ban. Külön öröm volt számomra, hogy kezdőként számítottak rám és végig játszottam a mérkőzést. Igaz hogy 3-0-ra kikaptunk emiatt csalódott is voltam nagyon…., de jó érzéssel töltött el ez az egész.

Dáné Szebasztián Zsoltról természetesen megkérdeztük Vitányi László szakmai igazgatót, az NB III-as csapatunk vezetőedzőjét is, hogy pár szóban mutassa be a játékost.

– Szebi hosszú távon meghatározhatja az egri védelmet, ha megfelelő rutint szed magára. Egyre több mérkőzésen szerepel a megyei első osztályban és az edzésmunkája alapján már az NB III-ban is bizonyíthatott. Határozott, kemény védő, nem ijed meg senkitől. Örömteli, hogy lábbal is egyre magabiztosabb, továbbá taktikailag érti és tudja a tőle elvárt dolgokat. Edzésmunkáján szükséges javítani, mert többször úgy érzem, hogy jobban tiszteli az idősebb csapattársait, mint amennyire kellene! Ha továbbra is ilyen alázattal lesz a klub iránt, akkor biztos vagyok benne, hogy sokáig boldogítja majd az egri szurkolókat!


Köszönjük a válaszokat Szebasztián, további pályafutásához pedig sok sikert kívánunk!


A képre kattintva megtekinthető a részletes játékos adatlap


 

Vélemény, hozzászólás?