NB III. – A Tállya KSE vendégei leszünk a hétvégén

 


Újra idegenben játszik csapatunk,  ezúttal a Tállya KSE vendégei leszünk vasárnap 16.30 órakor kezdődődő zárt kapus mérkőzésen.


A Tállya KSE jelenleg a 14. helyet foglalja el a tabellán, a 8 győzelemmel, 6 döntetlennel és 13 vereséggel. A megszerzett 30 ponttal csupán 2 pontra vannak a kieső helytől. Igaz az utóbbi időben jó formában van a csapat, hiszen az utolsó öt fordulóból 4 alkalommal győztek és egyszer szenvedtek vereséget. Ezeken a találkozókon 16 gólt rúgtak és 8 gólt kaptak, és ebből az utolsó kettőn 5-5 alkalommal találtak be az ellenfelük hálójába. Legutóbb idegenben győzték le a Putnok FC csapatát 5-2 arányban.

Csapatunknak újra győzelemnek örülhetett a húvét vasárnapi mérkőzésen a Kisvárda Master Good II. legyőzésével, mellyel egyre közelebb kerültünk a harmadik pozícóhoz. A felzárkózás folytatásához a következő feladat a jó formában lévő Tállya KSE legyőzése, melyre a héten jó hangulatban és magabiztosan készült a csapat Vitelki Zoltán vezetőedző irányításával.

Az őszi szezonban a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban nem bírt egymással a két csapat, így meglepetésre 1-1-es eredmény született.


A mérkőzésről Vitelki Zoltán vezetőedzőt és csapatunk játékosát Vajda Ákost kérdeztük honlapunkon:

– Jó formában lévő csapat otthonába látogatunk. Felkészültünk belőlük, de a legfontosabb, hogy mi legyünk top formában. A múlt héten is igazi csapatként fociztak a srácok  ezt várom most is. Természeten győzni szeretnénk!

 

– Jó formában lévő csapathoz utazunk a hétvégén Tállyára. Mi egy olyan mérkőzésen vagyunk túl, ami azt gondolom, hogy mégjobban megerősítette az amúgy is jó csapategységet! Ha azt az egységes és koncentrált védekezést eltudjuk végezni, mint a legutóbbi meccsen, és a helyzeteinket jó százalékkal használjuk ki akkor 3 ponttal utazhatunk majd haza.

A mérkőzés játékvezetője: Bodzay Áron

Asszisztensek: Czeglédi Barna, Bőhm Ármin


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


A mérkőzés a jelenlegi szabályok szerint zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, de a szurkolók nem maradnak le semmiről, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!




 

Vélemény, hozzászólás?